Schakel ons in voor al uw totaalprojecten

Herbo - totaalprojectenVoor totaalprojecten in Bonheiden en ruimere omgeving zit u bij Herbo goed! Met meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van de bouw, weet ons team als geen ander hoe ze uw woning volledig onder handen kunnen nemen!

Een totaalrenovatie op uw maat

Bij iedere totaalrenovatie vertrekken we steeds van uw eigen wensen en voorkeuren. Het huidige gebouw wordt grondig onder de loep genomen en we bespreken samen met u alle mogelijkheden. Het huis weerspiegelt wie u bent, dus houden we uiteraard rekening met uw stijl en smaak. Hierbij verliezen we kwaliteit en duurzaamheid niet uit het oog, twee van onze grote streefdoelen. Samen met u, en eventueel met uw architect, werken we de plannen vervolgens concreet uit. Interieur, exterieur of beiden, Herbo voert het voor u uit!

Van funderingen tot afwerking

Bij Herbo in Bonheiden nemen we uw totaalproject zeer serieus: wij werken uw woning af van A tot Z! Vanaf de funderingen, werken we verder tot de metselwerken, tegel- en isolatiewerken, dakwerken en uiteindelijk ook elektriciteit, sanitair en alle afwerkingen. Hierbij staan we steeds nauw in contact met u om uw wensen te realiseren. Samen met enkele betrouwbare vaste onderaannemers zorgen we steeds voor een droomresultaat!

Contacteer ons

Hebt u een totaalproject of zijn er binnenkort renovatiewerken voorzien bij u thuis? Aarzel dan niet langer om Herbo als aannemer te contacteren voor een vrijblijvende offerte en een voorstel op maat.