Renovatiewerken met oog voor kwaliteit en duurzaamheid

Herbo - algemene renovatieVoor algemene renovatiewerken in Bonheiden en omgeving doet u er goed aan aannemer Herbo in te schakelen. Met meer dan 50 jaar ervaring in tal van bouwprojecten, hebben wij overal ervaring mee: van betonwerken, funderingen en isolatie tot gevelwerken, dakwerken en bepleistering.

Verbouwingen van bestaande woningen

Niet enkel voor het optrekken van nieuwbouwwoningen en totaalprojecten, maar ook voor verbouwingen van bestaande panden kunt u rekenen op het vakmanschap van Herbo. Een extra kamer, tegelwerken, gevelrenovaties of bijkomende beton- en grondwerken: wij voeren alles op een kwaliteitsvolle manier uit.

Poutrels en steunbalken

Daarnaast is Herbo ook gespecialiseerd in het plaatsen van poutrels en steunbalken. Wanneer u bijvoorbeeld een steunmuur wilt afbreken, is dit een goede oplossing. Dit precisiewerk met grote gevolgen vereist uiteraard de nodige ervaring. Hierop kan u bij Herbo ruimschoots beroep doen!

Contacteer ons

Hebben uw renovatiewerken in de regio Bonheiden dringend nood aan een professionele aanpak? Schakel dan Herbo als uw aannemer in en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte of meer informatie aan.